preobrazba

Moja zgodba

Kot otrok sem bil izjemno suh in droben, najmanjši v razredu. V želji po izklesanem telesu in samozavesti sem odgovor našel v športu. Od let intenzivnega treninga borilnih veščin (Karate -črni pas) in številnih uspešnih tekmovanj sem začel trenirati v fitnessu in dvigovati uteži.

Kmalu za tem sem na Fakulteti za šport pridobil strokovni naziv, ki mi kot osebnemu trenerju z večletnimi izkušnjami na področju fitnessa in nutricizma pomaga na zdrav način pripeljati svoje varovance do najboljših rezultatov.

Moj način treninga je skovan na 20-letnih izkušnjah na področju fitnesa. Preizkusil sem vse mogoče pristope ter obdržal kar deluje, nepotreben balast pa zavrgel. Zato razumem, kako izgraditi optimalno telo, kljub različnim genetskim predispozicijam.

Raznovrstni komercialni vadbeni programi niso optimalna rešitev, saj ne upoštevajo posebnosti posameznika in so velikokrat prav zato škodljivi. Moji programi so prilagojeni vsakemu posamezniku ter upoštevajo njegove cilje, zmožnosti, genetsko zasnovo, motivacijo ter se ne nanašajo le na standardne tehnike.

To je moja edina služba. Ljubim svoje delo, diham ter živim življenjski slog trenerja. Ker se zavedam pomembnosti svojega poklica, nenehno izpopolnjujem svoje znanje, prebiram strokovno literaturo, sodelujem ter spremljam najuspešnejše trenerje doma in v tujini.

Fitnes ni samo odrekanje, TRENING je lahko način življenja. VKLJUČITE ga v svoj ritem. Telo in um vam bosta hvaležna!

Scroll to Top