preobrazba

Reference

Zgodbe uspeha

Do sedaj mi je zaupalo že več kot 400 zadovoljnih varovancev, med drugimi tudi znana imena – direktor in tv voditelj Mario Galunič, estetski kirurg Franc Planinšek, priznana gledališka in filmska igralka Marjeta Gregorač, modni stilist in urednik Sašo Radović, bivša urednica Modne Jane Barbara Žnidar ter mnogi ostali.

Domen Neffat

Direktor Odvetniške družbe Neffat in partnerji o.p., d.o.o

Coach Mladen je prvi in edini trener, s katerim sem delal individualno. Začel sem jeseni 2012 po rahli poškodbi zadnje lože.

Z rednimi treningi sva uspela okrepiti ne samo to mišico, ampak tudi ostalo, zaradi česar je bilo moje splošno počutje mnogo bolje. Od takrat naprej redno treniram (fitnes) tako sam kot s trenerjem ter veliko bolj cenim delo osebnega trenerja in pomen fitnes vadbe. Coach Mladen ima izjemen občutek za same vaje, zahtevnost, kombinacijo in tempo. Po napornih treningih z njim sem dejansko sproščen in zaradi njegovega pozitivnega in motivacijskega pristopa je počutje odlično. Celovitost vadbe, ki jo svojim strankam daje Coach Mladen, je neprecenljiva.

Mag. Njives Prelog Neffat

Odvetniška družba Neffat in partnerji d.o.o

Z Mladenom sodelujem že vrsto let. Preden sem ga spoznala, sem sovražila fitnes in raje obiskovala vodeno vadbo. Nanj sem se obrnila, ko so me pestile bolečine v križu in druge nevšečnosti, ki jih prek vodene vadbe in teka nisem mogla odpraviti. Z njegovim strokovnim pristopom sem uspela odpraviti nevšečnosti, si izoblikovati postavo, treningi pa mi za razliko od vodenih vadb ne jemljejo energije oz. me ne izčrpavajo, temveč ravno obratno, vsakokrat me napolnijo z energijo. Če vas kljub športnim aktivnostim muči slabo počutje, ali če se vam pojavljajo zdravstvene težave, ki so posledica preobremenjenosti, vam priporočam Mladena, ki vas bo s svojim individualnim pristopom napolnil z energijo, da boste zasijali v novi podobi.

Mario Galunic

Direktor In Voditelj RTS

Najprej je padla odločitev, da moram nekaj narediti zase in da bom začel hoditi v fitnes. Vedel sem, da je motivacija moj velik problem, zato sem se hkrati odločil, da potrebujem osebnega trenerja, sicer ne bo iz tega projekta nič. Prijatelj, ki je ravno takrat naredil prve korake v fitnesu, mi je priporočil Mladena, češ da me bo znal navdušiti in mi bo to postal življenjski stil. In sem ga poklical. Res je bilo tako. Mladen ima ogromno izkušenj in neverjeten občutek za delo z ljudmi. Verjamem, da mnogi niso ravno enostavni, tudi sam imam dobre in slabe dneve. Začela sva trenirati trikrat na teden, ni mi bilo težko vstajati ob šestih zjutraj, fitnes me je tako navdušil, da sem bil pripravljen precej spremeniti svoj življenjski ritem, prehrano, ure spanja in še kaj. 

Mladen ve, kako se lotiti treninga, da so vidni rezultati, da ne upade volja, zna poslušati in biti ravno prav vztrajen. Za vse, ki nismo športniki po duši, je to gotovo velik izziv. Vidim, kakšen vpliv ima na svoje stranke, ljudje ga imajo radi, ker je tudi prijazen človek, a ko gre za kondicijo in mišice dosleden in vztrajen. Mislim, da sem se v fitnesu ob njem marsičesa naučil. Ne le pravilne izvedbe vaj, tudi drugačnega pogleda na svoje telo in predvsem na hrano, ki mi je postala bistvenega pomena. V življenju nisem treniral z nobenim drugim trenerjem, tako da ga ne morem primerjati z nikomer, a glede na mojo izkušnjo tudi nimam nobene potrebe po tem, saj je Mladen odličen, pravzaprav vrhunski trener.

• zmanjšal stres
• pridobil energijo
• spremenil prehranske navade

Linn Julian Koletnik

Ustanovitelj zavoda TransAkcija

I used to be terrified of the gym; my mind was filled with stereotypes about personal trainers. Mladen has crushed them all. He is sweet, genuine, softly strict, encouraging, and very supportive. I have been training with him for 3 years now. I started after a severe ankle fracture, needing professional guidance regarding safe rehabilitation, and have never before been so strong and fit. When my motivation is low, he always finds a way to motivate me and I always leave the gym feeling much better than before our workouts. He is also very funny and a great person all around! 

Sašo Radović

Modni stilist in urednik

Kar mi je všeč pri Mladenu je to, da me je znal zmotivirati, zaradi njega je bil vsak moj trening zahteven, a nagrajujoč. V svetu mode si ne morem privoščiti, da nebi bil psihofizično pripravljen. Mladen je bil pravi naslov za mojo fit formo. Brez oklevanja bi ga priporočil vsakemu, ki si želi doseči svoje cilje glede telesne pripravljenosti in zdravja. Mladen hvala ti.

Dr. Franci Planinšek

Lepotni kirurg

Kaj je skupnega vrhunskega estetskega kirurga in vrhunskega osebnega trenerja? Oba osrečujeta človeka. Mladen je Michelangelo, ki kleše  kamen vse do prefinjenost. Vrhunski trener in predvsem dober človek, ki ti prisluhne in da ravno toliko kolikor je potrebno da dosežeš svoje sanje.

Luka Novak

Zmagovalec Masterchef Slovenija

Vesel sem, sa sem spoznal osebnega trenerja Mladena Jeremića. Na prvem treningu sva se pogovarjala, ni me poslal na tehtnico. Ko ima človek enkrat preveč kilogramov, mu gre na živce, če ga tehtajo. On je ubral čisto drugo pot. Vsakič, ko sem prišel k njemu me je namesto tega, ali sem pojedel tri ali pet krompirjev, spraševal kako se počutim, kako treniram, kaj se mi dogaja, ali me kaj teži… S tem načinom ter s telesno aktivnostjo in spremembo načina življenja mi je v letu in pol uspelo shujšati več kot 50 kilogramov. Mladen je moj program zastavil tako, da se mi ni bilo treba ničemur odpovedati, no, sem se moral prejšnjemu življenju. 

Urša Selan

Odločitev, da treniram z Mladenom je bila sigurno ena boljših v življenju! Prej sem obiskovala različne vadbe in trenirala doma (tudi po 5x na teden) a rezultatov nikakor ni bilo.

Z Mladenovo pomočjo sem s samo 2 treningoma na teden, že po enem mesecu videla rezultate. Po večih mesecih treniranja je bila pa razlika zelo opazna. Definitivno priporocam!
 

Judit Hegedus, Pravnica Allianz

Insurance Manager at Primetals Technologies

I trained with Mladen for almost 1,5 years. My whole life has changed since I’ve met him. Thanks to him I’ve managed to perform the “so called” change of lifestyle. Choosing healthy food from the menu, doing the everyday shopping consciously and to taking with my training gear with me anywhere is not even a question anymore. Training sessions with Mladen are the first ones to be set for the week, everything else can be organized around them.

As a result of regular trainings and complying with strict rules of nutrition I am able to wear clothes 2 sizes smaller than before, I feel toned and strong, full of energy and self-confidence. All of the above makes me more successful in my work and private life.

Mladen is the inspiring factor of my everyday life. The highlight of my day is when I arrive to the gym and meet him.

• izgubila 2 konfekcijski številki
• izoblikovala telo
• pridobila samozavest
• izboljšala poslovne rezultate

Darja, Mati Dveh Otrok

“Nikoli ni prepozno, da postaneš to, kar bi lahko bil.” Tega modrega izreka sem se začela zavedati, ko sem pričela s treningi z Mladenom. Sem mati dveh otrok, ki se je po letih stagniranja odločila prijeti življenje v svoje roke. Z Mladenovim pristopom in močno voljo, nama je uspelo doseči rezultat v katerega sprva sama nisem verjela. 20 kg manj na tehtnici, izboljšana drža ter samozavest niso edine pozitivne lastnosti, ki so se mi zgodile. Med drugim sem zamenjala tudi službo ter se vpisala na fakulteto! Mladen, hvala ti iz srca!

• izgubila 20 kg
• našla samozavest
• spremenila življenje

Bojan Kuhar

Namestnik Direktorice Narodne Galerije

Vse življenje sem precej zaposlen in predan službi in karieri. Poslovno zelo discipliniran. V privatnem življenju pa precej manj, zato so se mi začeli nabirati kilogrami, hkrati pa sem občutil vse slabosti pomanjkanja splošne telesne kondicije. In potem je pred nekaj leti dozorel trenutek za odločitev, za spremembo. Trenerja Mladena sem, sam mu rad rečem kar guru, srečal po naključju (ali kaj takega sploh obstaja?), za kar sem še danes hvaležen. Naredil je čudež. Sam ne bi nikoli verjel, da mi bo fitnes toliko prirasel k srcu (moji prijatelji so še zdaj malo nejeverni), da se ga bom veselil ali da ga bom pogrešal v redkih terminih, ko se ne morem udeležiti vadbe.

Mladena občudujem, ker je predan kulturi kultiviranega telesa, ker je, ne samo dober zgled (poglejte si njegovo izklesano telo!), ampak se več čas izobražuje, tako v praksi kot v teoriji. In kar je vsaj zame vredno vsaj toliko, če ne več, Mladen je krasen človek, ki je ne le strokovnjak in odličen motivator, ampak zna tudi prisluhniti, je človek s katerim se je užitek pogovarjati, saj imam v pogovoru z njim občutek, da rastem, da ne gre samo za besedičenje, ampak izmenjavo pomembnih informacij, da ne gre samo za »small talk«. Skratka ura z »gurujem« prinaša ne samo zadovoljstvo po opravljenem treningu, ampak tudi veselje nad mislimi, ki se porodijo v tej uri. V več pogledih odlično izkoriščen čas.

Največje darilo treninga prinaša zadovoljstvo nad dobro opravljeno nalogo in telo, ki se mu pozna splošna kondicija. In to zadovoljstvo se potem odraža tudi v »glavi«, v težko opisljivem občutku sreče, ki se mi zgodi po treningu in mi pobarva večer in naslednje dni! Neprecenljivo.

Morda obstajajo za različne ljudi različni ideali dobrega trenerja. Zame je Mladen idealen trener, ki ga z navdušenjem priporočam tudi prijateljem. In s priporočanjem sem bil vedno zelo previden. S tem namreč zastavim svojo besedo. In ta je zame zelo pomembna. Za Mladena jo zastavim z veseljem!

• izboljšal telesno pripravljenost
• pridobil energijo
• zmanjšal stres

 

Tomšič Aleš

Preobrazba se začne pri posamezniku, nadaljuje pri Mladenu. Kar me je zelo pozitivno presenetilo je odsotnost pritiskov razen pri sami vadbi, kar je zaželeno. Pove ti resnico, pomaga premagati ovire in te vzpodbuja, nikoli pa nič na silo. Ni forsiranja o uzivanju proteinov, solatk, saj razume, da imamo službe, podjetja, obveznosti in velikokrat omejene možnosti zdrave prehrane, dovolj spanca ipd..Klik v glavi za pozitivne spremembe, Mladen pa te “pregnete”, da si fit. Aja, in vadba je več ali manj funkcionalna, ni stereotipnega “kvihtanja”.

Scroll to Top