preobrazba

KAKO SVA PREMAGALA SCHWARZENEGGERJA?

Mogoče se sedaj sprašujete, kje sem imel priložnost se udeležiti bojnega plesa z Arnijem. Ampak Arni ima v tej zgodbi drugačno vlogo. Znani igralec je postal nekakšen simbol predstave fitnesa in s tem tudi straha mnogih pred njim.


heavy-deadlift-730x430.jpg

Ena izmed varovank je opisala svojo idejo o fitnesu, preden je razbila stereotip, takole: 

»Coach, v mojih predstavah je fitnes zgledal kot bojišče futurističnega filma, kjer se bodo okoli mene sprehajali samo Schwarzeneggerji, seveda v vrhuncu svoje forme in na napravah raztegovale mlade srnice, medtem ko bom sama poskušala razvozlati enigmo kako uporabiti fitnes napravo, brez da bi se vse oči uprle vame.«

Dejansko v tej fobiji ni sama, saj v naboru le teh, obstaja tudi strah pred fitnesom oziroma GYM FOBIJA, kar zajema strah oditi v fitnes in vaditi pred drugimi. Vzroki, ki sprožijo nelagodje so lahko popolnoma različni pri posameznikih.

Česa se bojite?

❌Strah, da se bom osramotil,
❌Strah pred nepravilno vadbo na napravah.
❌Imam občutek, da so vse oči uprte vame In da bo opažena vsaka moja napaka.
❌V fitnesu so vsi mladi in s popolnimi postavami.

Naj vam povem iz prve roke, da je strah odveč! Moji varovanci so pisana druščina, vseh oblik, barv, starosti in karakterjev, katerim je edina skupna točka, da so imeli ŽELJO po spremembi in naredili korak. 

✔️Če pa se boste še vedno počutili nelagodno in potrebujete oporo, sem tukaj za vas, da vas bom varoval in skupaj z vami razbil mite vadbe v fitnesu. 

Na koncu treninga bova lahko samo rekla: I’LL BE BACK! 😎💪

Vaš Mladen


32817992_1932619653429503_5780849749317910528_n.jpg
Scroll to Top